Äiti sai lahjansa tänään postin ja pikkuveljen avustuksella, vaikka en paikalla ollutkaan. Mikä siinä onkaan, että kaikenlaiset lahjojen tekemiseen, antamiseen ja perilletoimittamiseen liittyvät kieroilut ja salaisuudet on niin hykerryttäviä?

mutsillejw0.jpg

Perhoset on kotoisin morgueFilesta, kokeneet lievää muodonmuutosta kuvankäsittelyohjelmalla ja siirtyneet kankaalle tulostuskalvolta vaaleanpunaisella ruiskuemulsiolla. Ympärilleen saivat koneella vapaakirjontana toteutetun hannunvaakunan. Halusin jotain koristuksia näihin tehdä, mutta sellaisia, että sekä kassi että pussukka pääsevät oikeasti käyttöön kuitenkin.

Kassi on tarkoitettu ihan kauppakassiksi (äiti ei käytä muovikasseja) ja pussukka käsilaukun sisälle pitämään tallessa Tärkeyksiä. Äitin käsilaukut tuntuvat aina vaan kasvavan ja niiden sisältä löytyykin sitten aina kaikki tarvittava. Pussukan kyljessä on myös pieni tasku, johon voi laittaa vaikka juuri SEN tärkeän lappusen. SE tärkeä lappunen oli ainakin aikaisemmin palanen vanhasta kalenterista tai vastaavasta, johon oli kirjoitettuna Tärkeitä Numeroita, kuten puhelin- ja tilinumeroita, ovikoodeja ja syntymäaikoja, muutamia mainitakseni. Muuttuneita tietoja oli sitten korjattu useampaankin kertaa kirjoittamalla uudet tiedot samaan lappuun. Tietoturva hoitui sillä, ettei lapussa juuri lukenut, mikä numero oli mikäkin.. Eikä siitä kai kukaan muu olisi mitään ymmärtänyt muutenkaan, vaikka äitille numerot ja niiden tarkoitukset oli ihan selviä.

Kortiksi laitoin mukaan yhden sivusta (nro 85)

sivu85pienidm7.jpg

Hyvää Äitienpäivää muillekin äideille!